Какво да облечем за разходка с лодка?

Какво да облечем за разходка с лодка?

By: VIEMA -
4242

Лятото приближава с бавни темпове, но все пак ние вече планираме къде ще прекараме лятната почивка. Знам, че всички сме страшно заети, но непременно ще отделите време да презаредите.

За тези от вас, които са решили част от свободното време да бъдат на яхта или лодка, ето няколко важни въпроса, които задължително да вземете под внимание.

Подгответе се за всякакви климатични условия

Независимо какво са съобщили в прогнозата за времето или как ви се струва то преди да отплавате, задължително се подгответе за топло, студено  и ветровито време. Обезателно сложете в багажа слънцезащитен лосион за жарко слънце и дънкова риза и водонепромокаемо яке като това, което ви предлагаме ние от ВИЕМА.

Изберете подходящите обувки

Лесно трябва да ги обувате и събувате, и в същото време да не са хлъзгат. Ниска подметка или с лека платформа ще са най-добрия избор. 

Вземете само най-необходимото

Винаги взимайте дрехи, които няма да ви е страх да намокрите и избягвайте сатенените материи. Водоустойчивите якета на Виема са задължителни за вашата почивка. 

Носете голяма чанта

Облеклото ви може да се намокри или сте решили да вземете повече резервни дрехи, така че голяма чанта, която може да побере няколко списания, козметика и допълнителни дрехи, е задължителна. Якетата на Виема са леки и компактни и могат да се съберат в дамската чанта.

Други съвети

Ако си забравите слънчевите очила, това може да съсипе вашата почивка. За това трябва да си вземете резервен чифт и ако някой от вашите приятели не си носят, да им услужите, но не забравяйте да си ги вземете обратно.

Добре е вече да сте си облекли банските преди да се качите на лодката за разходка. Мястото е голям проблем на повечето лодки и яхти и са винаги под палубата. За да не хванете морска болест, прекарвайте по-малко време в тези тесни помещения.

Помислете преди да си облечете къса пола или рокля. Ако времето е ветровито или ви се налага постоянно да се качвате и слизате по стълби между палубите, по-добре не ги носете.

Надяваме се, че сме били полезни и сме ви дали идеи за вашата предстояща ваканция.

Незабравяйте да посетите сайта на Виема за още предложения- www.viema-bg.com


Comments
Write Comment