4411
By: Гергана ,
4193
By: Гергана ,

СЕЗОНЪТ НА ШЛИФЕРА е тук! ВИЕМА ви вдъхновява с нови модели

Блог

Пролет 2018 е на прага и ние се чувстваме леко объркани от променливото време. Излизаме навън и с градуси между 10 и 20 можем да видим жени облечени в дебели якета, както и момичета съвсем леко облечени. Ние знаем как се чувствате- когато трябва да балансирате между студените сутрини и задушния градски транспор- може да бъде крайно объркващо. Има една дреха, която наистина много успешно свързва границата между зимата и пролетта. Една дреха, която никога няма да ви остави прекалено навлечени или пък недостатъчно; ШЛИФЕРЪТ. Преди години шлиферът може да ви се е струвал твърде консервативен, но сега , с новите предложения от Виема за Пролет 2018, можете да намерите тази връхна дреха, която най-много ви пасва на стила.

2748
By: VIEMA ,
Какво да облечем за разходка с лодка?

Какво да облечем за разходка с лодка?

Блог

Лятото приближава с бавни темпове, но все пак ние вече планираме къде ще прекараме лятната почивка. Знам, че всички сме страшно заети, но непременно ще отделите време да презаредите. За тези от вас, които са решили част от свободното време да бъдат на яхта или лодка, ето няколко важни въпроса, които задължително да вземете под внимание.

4308
By: VIEMA ,
Модни тенденции за Пролет 2018

Модни тенденции за Пролет 2018

Блог

Асиметрично деколте- Тази тенденция е заложена от дизайнерите за Пролет 2018 като този разчупен силует танцува около рамото, обвива деколтето и се завърта спонтанно около ключицата. Пригответе се за асиметричното деколте. Квадратно деколте- квадратното деколте ни връща към Ренесанса, както Каролина Херера и Кристиан Диор показаха първите си колекции в Париж. Предполагаме, че този красив стил, ще се появява, както в ежедневния силует, така и при коктейлни рокли. Черно-бели точки- флоралните десени са задължителни за пролетта, но точките ще са втория ти избор този сезон. Тъмен деним- денимът отново се завръща тази пролет, но този път в тъмен вариант. Бял костюм- докато есента носеше със себе си сиво каре, то пролет 2018 представя новото начало с бял костюм, който не е само за официални президентски събития. Лавандула- Виктория Бекам и Майкъл Корс вече загатнаха, че розовото, ще бъде заменено от пастелно лилаво тази пролет. Това е следващият цвят, който ще навлезе при плетива, костюми и ексцентрични облекла. Не забравяйте постоянно да следите сайта на Виема за нови модели и предложения!

2672
By: VIEMA ,

Историята на шлифера

Блог

Шлиферът сега е синоним за изисканост и ентусиазъм, спомнете си за Одри Хепбърн от класиката "Закуска при Тифани"! Въпреки това шлиферът е бил създаден като алтернатива на тежките балтони носени от британските и френските войници. Въпреки спорът между Бърбъри и Акваскутум кой точно е изобретил шлиферът, ние можем да определим датата през далечната 1900 г. Ето малко история за една от любимите ни дрехи.

3039
By: VIEMA ,